“Ik begon in 2011 met verkopen via Amazon. Mijn bedrijf is sindsdien tien keer zo groot geworden.”
– Ryan Spahr, SupplyTiger
39 € (excl. btw) per maand

Amazon maakt verkopen in Europa eenvoudig en gemakkelijk

Een juist begrip van belastingwetten en productregelgeving, het aanmaken van effectieve lijsten en het bieden van gelokaliseerde klantenservice: dit zijn enkele complexe uitdagingen die de uitbreiding naar verkoop in een ander land met zich mee brengt. Maak gebruik van onze geavanceerde logistiek, krachtige tools en klantenservice van wereldklasse om te profiteren van het groeiende Europese klantenbestand.

Eén account voor heel Europa

Met slechts één account kunt u klanten uit heel Europa bereiken met onze zes EU-marktplaatsen (Amazon.nl, Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.it en Amazon.es) en al uw lijsten en inventaris in Europa beheren .

Geef uw verkoop een boost met nieuwe mogelijkheden

Met meer dan 20 productcategorieën zijn er veel producten die u via Amazon in Europa kunt verkopen. Profiteer van de Europese piekperiodes door uw strategie aan te scherpen met onze vakantieverkoopkalender voor Europa. Download de kalender ›

Belastingaangiftes en betalingen beheren

Als u goederen verkoopt in een EU-land, dan is het waarschijnlijk dat u zich moet registreren voor de belasting over de toegevoegde waarde ("btw"). De btw is een belasting in Europa op consumentenuitgaven. Met de hulp van onze Solutionproviders is uw btw-registratie eenvoudig en ongecompliceerd. Amazon accepteert betalingen in vele valuta en betaalt u in uw lokale valuta om de verwerking te stroomlijnen. Meer informatie over btw

Kies de leveringsmethode voor uw orders

Fulfilment by Amazon (FBA)

Stuur uw voorraad naar een van onze Europese fulfilmentcentra en wij zullen uw producten ophalen, verpakken en verzenden. Daarnaast verzorgen wij de klantenservice in de taal van de markt en verwerken wij eventuele terugbetalings- en retouraanvragen.

• FBA-producten komen in aanmerking voor Prime
• FBA helpt u om uw bedrijf gemakkelijk te schalen
• FBA levert klantenservice van wereldklasse

Meer informatie over hoe FBA u kan helpen om uw bedrijf in Europa te laten groeien ›

Leveringen zelf verzorgen

U kunt de producten die u op Amazon verkoopt ook verzenden en leveren vanuit uw eigen lokale voorraad. U hebt zelf de controle over de klantervaring van verzending tot retourzending door zorg te dragen voor:

• Een geweldige klantervaring met een snelle levering.
• Klantenondersteuning in de lokale taal.
• Een lokaal adres voor retourzendingen of een terugbetaling voor internationale verzendingen.

Registreren en beginnen met verkopen

Professioneel verkoopplan

Met het professioneel verkoopplan van Amazon hebt u toegang tot aanvullende diensten, waaronder: uw producten worden opgenomen in alle categorieën van de vijf Europese Amazon-markten, uw productaanbiedingen komen in aanmerking voor "bestellen met 1-Click", vereenvoudigde tools om lijsten te maken, geautomatiseerde zakelijke aanbevelingen, en meer!

Binnen 3 stappen beginnen met verkopen

1.

Uw account aanmaken

Registreer u als nieuwe verkoper of, als u al een Amazon-verkopersaccount hebt, kom meer te weten over hoe u uw zakelijk activieteiten in Europa uitbreidt ›
2.

Productenlijsten aanmaken

U krijgt nuttige informatie voor het aanmaken van effectieve lijsten en productpagina's.
3.

Verkoop genereren

Lever uw producten aan klanten in Europa en laat uw bedrijf groeien. Download onze handige checklist om u voor te bereiden op uitbreiding in Europa.

Extra hulpmiddelen

Amazon's solutionprovidernetwerk voor wereldwijde verkoop

Deze externe dienstverleners helpen u om de wereldwijde uitbreiding van uw bedrijf in goede banen leiden.

Meer antwoorden

Bij onze Veelgestelde Vragen vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van verkopers. Van onze verkoopondersteuning krijgt u op gepersonaliseerde hulp (alleen beschikbaar voor Amazon-verkopers).

Wat andere verkopers zeggen

Elena Castaneda, CEO en oprichter van Bling Jewelry, breidde haar juwelenbedrijf uit door haar producten via Amazon wereldwijd te verkopen. Bling Jewelry verkoopt op Amazon in Noord-Amerika, Europa, Japan en China: "We slaagden erin om internationaal onze verkopen te verdubbelen", aldus Elena. Vanaf november 2016 groeide Elena's bedrijf in Europa met 70%.
39 € (excl. btw) per maand
Heb je slechts enkele producten te koop? Meld je aan om een Individuele Verkoper te worden ›