Laat Amazon je helpen met groeien met Fulfilment by Amazon (Verzonden door Amazon)

Nieuw bij Verkopen op Amazon?
Verkoop je al op Amazon?

Wat is Fulfillment by Amazon?

Fulfillment by Amazon (FBA) is een oplossing van Amazon waarmee je meer klanten bereikt met voordelen, zoals snelle Prime-verzending en gemakkelijker verkopen in heel Europa. Het bereiken van meer klanten betekent in het algemeen meer omzet.

Zend ons eenvoudig je producten, dan regelen wij de opslag, bezorging aan klanten, klantenservice en afhandeling van retourzendingen.

Met FBA groeit je bedrijf sneller

1. Met FBA worden je producten zichtbaarder voor kopers waardoor je omzet kan groeien
Verdien de Prime-badge

FBA-producten worden verzonden door Amazon. De koper weet daarom dat hij kan vertrouwen op de snelle bezorging en betrouwbare klantenservice van Amazon. Amazon voorziet jouw FBA-producten die voor Prime in aanmerking komen van een Prime-badge, waardoor miljoenen trouwe klanten ze als eerste te zien krijgen. Dit geldt ook op Prime Day, een van de grootste evenementen op Amazon. Een groter bereik onder Prime-klanten kan je omzet verhogen.

Buy Box winnen

Als er meerdere verkopers voor een product zijn, verschijnt de aanbieding die de Buy Box wint als eerste op de productpagina. Kopers zijn meer geneigd om dat aanbod aan hun mandje toe te voegen. Aangezien FBA-producten de Amazon-belofte van bezorging en logistiek in zich dragen, hebben deze producten meer kans op het winnen van de Buy Box.

Verdien de Fulfilled by Amazon-badge

Amazon verleent de Fulfilled by Amazon-badge aan FBA-producten. Amazon-klanten in heel Europa geven de voorkeur aan producten met deze badge omdat we uitstekende bezorging, klantenservice en retourzendingen beloven. Daarmee heb je een grote verkoopvoorsprong op verkopers die geen gebruik maken van FBA.

2. Met FBA verkoop je gemakkelijker in heel Europa
Dankzij de internationale oplossingen van FBA kan jouw bedrijf naar heel Europa uitbreiden. We helpen je om producten dichter naar je klanten te brengen zodat ze sneller en eenvoudiger bezorgd worden. Kies de internationale FBA-oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen.
Europees Fulfillment Netwerk (EFN)
Met EFN kun je bestellingen afhandelen vanaf elke Europese Amazon-marketplace, terwijl je je goederen slechts naar een fulfillmentcentrum van Amazon in één land hoeft te verzenden. Er gelden grensoverschrijdende fulfillmentkosten. Meer informatie
Pan-Europese FBA
Bereik meer klanten tegen lagere kosten door gebruik te maken van pan-Europese FBA. Je stuurt je producten naar fulfillmentcentra in het land van je keuze en wij distribueren ze voor opslag door heel Europa. Je producten komen zo in aanmerking voor Prime waardoor ze door miljoenen klanten worden gezien en sneller worden bezorgd. Toch betaal jij alleen de lokale fulfillmentkosten, ongeacht waarvandaan een bestelling wordt verzonden. Meer informatie

FBA doet het zware werk

Als je kiest voor FBA regelt Amazon de opslag, bezorging aan klanten, klantenservice en afhandeling van retourzendingen. Je bestellingen worden zelfs als jij op vakantie bent uitgevoerd en verzonden. Met FBA kun jij je helemaal richten op de groei van je bedrijf.
Verstuur je goederen naar ons en wij doen de rest
Jij verkoopt het, wij bezorgen het

Bij FBA worden je producten in onze fulfillmentcentra opgeslagen en zorgen wij voor het selecteren, verpakken en bezorgen van je bestellingen aan de klant. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de directe afhandeling en verzending van iedere bestelling die binnenkomt. Dat regelen wij voor je met Amazons eersteklas fulfillmentnetwerk.

24/7 klantenservice

De vertrouwde klantenservice van Amazon staat dag en nacht klaar voor vragen, retourzendingen en terugbetalingen in de lokale talen van de zes Europese marketplaces van Amazon. Een hogere klanttevredenheid kan voor positievere beoordelingen en meer verkopen zorgen.

Optionele FBA-services

Maak je keuze uit deze optionele FBA-services om je bedrijf efficiënter te beheren. Meer informatie

Etikettering

Voor sommige producten is een streepjescode nodig. Bespaar tijd en moeite door Amazon de streepjescodes te laten aanbrengen.

Voorbereiden en verpakken

Met een goede voorbereiding en verpakking zijn artikelen beter beschermd en voorkom je vertraging. Tot onze voorbereidingsservices behoren tapen, in noppenfolie verpakken en het aanbrengen van een extra laag voor vloeistoffen, speciale producten en breekbare artikelen.

Cadeauverpakkingsservice

Je klanten kunnen voor geselecteerde bestellingen van de cadeauverpakkingsservice van Amazon gebruik maken.

Profiteer van alle voordelen van FBA in een kostenefficiënt en flexibel prijsmodel

> FBA is een service waarbij je betaalt per gebruik.
> Geen minimum voorraadvereisten - verstuur zo veel of zo weinig voorraad als je wilt.
> Geen vaste abonnementskosten voor FBA-services.

Resultaten voor verkopers

van de verkopers die FBA zijn gaan gebruiken om toegang te krijgen tot Prime-klanten bevestigt dat ze hun doel hebben bereikt
van de verkopers die FBA zijn gaan gebruiken voor internationale verkopen bevestigen dat ze dankzij FBA konden uitbreiden
van de verkopers die voor FBA kozen om hun omzet te vergroten bevestigt dat dit is gelukt
Een programma dat geknipt is voor jou
"En toen ontdekten we FBA en dat bleek een schot in de roos. Zij zijn net zo gefocust op de kwaliteit van de verzending als wij zijn op de kwaliteit van onze producten. Dus kan ik me nu helemaal richten op de ontwikkeling van mijn bedrijf op basis van de productkwaliteit in de wetenschap dat FBA gewoon met me meegroeit. Dat vertrouwen maakt het verschil."
Zamir Cajee, CEO - iQualTech
Nieuw bij Verkopen op Amazon?
Verkoop je al op Amazon?