"FBA is een succes...
Ik verkoop nu meer tegen lagere kosten"

Nieuw bij Verkopen op Amazon?
Verkoop je al op Amazon?

Fulfillment by Amazon in actie

Vereenvoudig je logistieke processen en laat Amazon je items opslaan, verzamelen, verpakken en verzenden. Ontdek wat onze Verkopers zeggen over Fulfillment door Amazon en profiteer ook van deze complete service die je bedrijf helpt groeien.

Zij kozen voor FBA

Vrolijk keukengerei

David wilde iets doen met de passie en ervaring die hij had opgebouwd in zijn werk voor verschillende woonwinkels en keukenmerken en begon zijn eigen bedrijf in keukengerei.In 2010 besloot hij samen met zijn team 250 producten op FBA te zetten.

"We hebben nu tien keer zo veel producten op FBA, een bewijs van het succes dat we hiermee hebben geboekt."

Colanders is onlangs verhuisd naar een magazijn van 1200 vierkante meter in Stevenage in Hertfordshire. Twaalf van zijn medewerkers houden zich exclusief bezig met de verkoop via Amazon.

David Eggison,
Colanders
David Eggison

Online parfums

Hetal Shah
Toen Hetal bij Perfumes Shopping ging werken, bestond het team uit twee personen die voor één belangrijke uitdaging stonden: nieuwe klanten bereiken die een parfum durven te kopen zonder het te hebben geroken. Om dit publiek te bereiken, hadden ze een nieuw kanaal nodig en ze besloten te gaan verkopen via Amazon.

"We ontvingen soms 1500 bestellingen per dag en dat is behoorlijk veel voor een klein bedrijf als dat van ons. Vlak voor kerst waren we dagen (en soms ook 's nachts) bezig met het verwerken van de bestellingen. Het was een gekkenhuis.

Nadat we waren overgestapt op FBA steeg onze verkoop met 300%. Onze magazijnmedewerkers zijn heel blij, want ze hoeven zich niet meer bezig te houden met verzamelen en verpakken."

Hetal Shah,
Perfume Shopping
Nieuw bij Verkopen op Amazon?
Verkoop je al op Amazon?