Amazon-services voor ontwikkelaars

Amazon Marketplaces Web Service Europe

Marketplace Web Service (MWS)

Amazon Marketplace Web Service (Amazon MWS) is een geïntegreerde webservice-API waarmee verkopers op Amazon met een programma gegevens kunnen uitwisselen over productvermeldingen, bestellingen, betalingen, overzichten en nog veel meer. Met behulp van Amazon MWS kunnen verkopers efficiënter verkopen met minder mankracht en kunnen ze sneller reageren op klanten.

Je kunt je aanmelden voor MWS op developer.amazonservices.co.uk. Hier vind je ook alle verdere informatie.

Om in aanmerking te komen voor gebruik van MWS, moeten verkopers een niet-individueel Verkopen via Amazon- of een Amazon Payments-account hebben. Verkopers die alleen een individueel Verkopen via Amazon-account hebben, kunnen zich niet aanmelden voor MWS. Als je een individuele verkoper bent en je wilt MWS gebruiken, dan kun je hiervoor in aanmerking komen door te upgraden naar een Pro Merchant-verkopersaccount. Dit kun je doen via de pagina 'Instellen - Accountgegevens' van je Seller Central-account.

Integratiedocumentatie

In dit onderdeel vind je functionele en technische documentatie over hoe je een multi-verkoperoplossing kunt bouwen op basis van de best practices van Amazon.